За мен

Здравейте и добре дошли в Peony Passion Blog!

Казвам се Десислава и разбрах, че обичам да пиша, когато се осмелих да създам този блог. На 30 години съм, щастливо омъжена и майка на близначките Ивет и Николет, които в момента са на 2 години и 7 месеца.

Положителната ми настройка към живота неведнъж ми е помагала да се справям с трудностите и може би тя е качеството, което харесвам най-много в себе си. Опитвам се да съхраня ценностите, в които вярвам, и да намеря баланс между вътрешния ми свят и изискванията на съвременния забързан и напрегнат живот, така че да живея хармонично, щастливо и смислено и да науча на това и децата си.

Ръководя се от това, че всеки човек – с присъствието си, с външния си вид, със своите думи, постъпки и маниери, с решенията, които взима, и с информацията, която споделя (лично или в социалните мрежи) – отправя послания към другите. И е хубаво, когато тези послания са смислени и градивни, когато имат истинска стойност и са способни да вдъхновяват. Затова следващия път, когато взелезе в стая, пълна с хора, и всички погледи се отправят към вас, замислете се – кой сте вие и какво казвате на тези хора, дори още преди да сте ги поздравили.

Този блог се роди със съвсем друга идея, но с течение на времето осъзнах, че той е моята стая, пълна с хора. Той е поводът по-често да се питам коя съм и мога ли да кажа нещо значимо на другите. Нещо, което да ги докосне, да ги вдъхнови, да ги накара да се замислят или просто да им бъде полезно.

Вярвам, че написаното остава. Ето защо тук се опитвам да споделям своите послания и всичко, което искам да кажа на света и което ми помага да живея един по-съдържателен и щастлив живот.

А ако наистина се срещнем в стая, пълна с хора, обадете ми се, ще се радвам да се запознаем.

Може да се свържете с мен и на peonypassionblog@gmail.com или чрез фейсбук страницата на блога  Peony Passion Blog.

 

square

 

Реклами