Предизвикателства 2017

Здравейте и честита Нова 2017-та година! Нека донесе на всички здраве, мир и любов!

Това, което си пожелавам на първо място, е аз и хората, които обичам, да бъдем здрави. Пожелавам си да бъда най-добрата и грижовна майка за прекрасните ми дъщерички и да се наслаждавам пълноценно на всеки миг от това невероятно щастие, което ми донесоха те!

Пожелавам си още да бъда по-продуктивна в блога и да го водя с повече постоянство и смелост! Да създавам свои пътеки към мечтаното бъдеще и да ги следвам без колебание!Пожелавам си да творя (да пиша и да снимам) повече и по-често и да споделям това с вас. Пожелавам си да довърша едно мое голямо начинание, което все отлагам, и да видя вече успешния му финал!

Знам, че мога да се справя с всички тези неща, защото ги искам! А когато човек знае какво иска, „за него всеки вятър е попътен.“

img_2280-1
Източник: luloveshandmade.com

Казват, че ако не планираш успехите си, планираш своя провал. Затова реших да „планирам“2017-та като годината на моите лични предизвикателства – тези които аз самата отправям към себе си. Няма да правя огромен списък със 100 точки, защото имам нужда да се фокусирам! Ще започна само с три!

Източник: overstock.com

Първото е моето книжно предизвикателство! 12 месеца -12 книги, които да прочета! Знам, че за някой може да звучи малко, но личното ми време е крайно ограничено! Предпочитам да надхвърля очакванията си, отколкото да не ги оправдая! Затова нека го кажа така – да прочета поне 12 книги. Приемам идеи и предложения! 🙂
Второто предизвикателство е свързано е начинанието, което споменах. Ще ви разкажа повече за него, когато напредна и отметна  известна част!  Надявам се това да е съвсем скоро!

И не на последно място, третото е свързано с този блог! Искам да направя Peony Passion Blog по-живо и интересно място! Затова се предизвиквам да блогвам всеки ден! Без да се ангажирам с конкретен период – колкото издържа! Нали знаете, че имам две бебета , т.е никак няма да е лесно! Не знам как ще смогвам със снимките, затова ви моля да бъдете снизходителни към снимковия материал! Ако използвам чужди източници, те ще бъдат упоменати! Вдъхнових се от прекрасната Мери от Berry’s Place  и нейния #Blogmass. Възхищавам и се, тя също е майка и успяваше да пише всеки ден, значи и аз ще се справя! Другият ми вдъхновител е Поли от Polinasofia, която също е предприела подобно начинание преди няколко години.

Мисля, че това ще ми помогне да съм по-спонтанна в комуникацията си с вас и да бъда по- последователна и постоянна в практикуването на моето любимо хоби! 

http://whatsyourbucketlist.tumblr.com/post/34101285250
Източник: http://whatsyourbucketlist.tumblr.com/post/34101285250

Предвкусвам една интересна, успешна и щастлива 2017-та година!

А вие как си я представяте?

 

2 коментара към “Предизвикателства 2017

  1. Деска, това с 12те книги звучи велико! Ще чакам ревю на първата с нетърпение! Целувки и разкошна 2017! Ти СИ разкошна, така че и готината ще е такава!!!

    Liked by 1 person

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s