Категории
Стил на живот

Бъдни вечер

Излезте навън под небето и си пожелайте нещо точно в 00:00 ч.

edit4

Слънчев и мразовит зимен следобед…Във въздуха витае аромат на тиква, канела и орехи и се усеща едва затаеното очакване на празника!

В кухните кипи трескава подготовка! Всяка домакиня приготвя гозбите, влагайки любов и уважение към традициите! Цялото семейство се събира на трапезата, казва молитвата и спазва обредите, отредени за Бъдната вечеря! Има някакво тайнство в тази атмосфера, в аромата на тамян и току що разчупена питка, в търсенето на късметите, в това да бъдем заедно.

Година след година този празник ни сплотява и ни припомня да бъдем по-добри, щедри и благодарни! Вярвам, че е така, дори за тези, които не го признават!

edit2Точно в 00:00 излезте навън под звездите и с цялото си сърце си пожелайте нещо! Вярва се, че в нощта на Бъдни вечер срещу Коледа небето се отваря и всички молитви и желания се сбъдват! Благодарете, поискайте прошка и се помолете за здраве, мир и любов- за вас, за хората, които обичате, за всички хора по света!

Мога да ви уверя, че желанията наистина се сбъдват, защото точно преди две години си пожелах нещо много силно и … то се сбъдна в същия миг. Получих предложение от моя любим човек навън под звездите, точно в 00:00 на Бъдни вечер, секунди след като си пожелах точно това! После кажете, че на Коледа не ставали чудеса! Трябва просто да вярваш и да отвориш сърцето си!

edit3

Защото искрено вярвам, че Коледа не е клише, Коледа е любов!

От Desislava Yordanova

Keep it simple but make it special!!! <3

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s